1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić želi Abubakara, Lomića, Alivodića…

Objavljeno: 08.06.14 u 12:27

Stručni štab Partizana na čelu sa trenerom Markom Nikolićem uveliko radi na sastavu pojačanog tima za narednu sezonu, a na listi želja nalaze se Oumaru Abubakar, Marko Lomić, Nemanja Tubić i Enver Alivodić. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Povrede Nemanje Kojića, nejasna dijagnoza Petra Škuletića i neizvesnost sa statusom Danka Lazovića, navode crno-bele da potraže pojačanje u napadu, a prva opcija je, baš kao i u zimskom prelaznom roku – Abubakar Oumaru, prenose Novosti.

Problem za Partizan mogla bi da bude činjenica da Kamerunac ima važeći ugovor sa belgijskim Beverenom od juna 2015. godine, pa je opcija pozajmice realnija od otkupa ugovora.

Takođe, Nikolić bi u Humsku mogao da dovede još jednog igrača iz Vojvodine, Envera Alivodića, čime bi na desnoj strani ponovo spojio tandem sa Vulićevićem, koji je sa mnogo uspeha trenirao na Karađorđu.

Ipak, Partizan mora takođe da misli i na odbranu, tačnije na poziciju štopera, pošto je istekao ugovor Milanu Obradoviću, Vojislavu Stankoviću ističe za šest meseci, dok će Branislav Trajković gotovo sigurno biti na transfer listi.

Nemanja Tubić, iskusni defanzivac Krasnodara i dete Partizana je prva opcija, a i ugovor mu ističe 30. juna.

Pored pozicije štopera, u Humskoj bi morali da razmišljaju i o poziciji levog beka, pošto je Volkov na izlaznim vratima, a njega bi mogao da zameni Marko Lomić, koji je u dva navrata nosio crno-beli dres (2005-07, i 2009-10)m a od 30. juna takođe će biti slobodan u izboru nove sredine.

Kako Vam se čine potencijalna pojačanja crno-belih?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Partizan ako njih bude doveo i jos jednog desnog beka mislim da ce sigurno igrati Ligu Sampiona!!!!Jesam zvezdas ali sa njima mislim da ce osvojiti i prvenstvo srbije i igrati LS!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter