0
Top News

FOTO: STARSPORT

Kovač: Napašćemo kao Srbija

Objavljeno: 12.06.14 u 13:23

Selektor hrvatske reprezentacije Niko Kovač tvrdi da će njegovi igrači igrati napadčki na otvaranju Svetskog prvenstva sa Brazilom. 

fudbal hrvatska srbija_220313_  foto10

Hrvati na startu takmičenja imaju najteži zadatak, da se suprotstave domaćinu na Korintijans Areni u Sao Paulu, ali selektor Kovač otkriva da će primeniti recept Ljubinka Drulovića u poslednjoj proveri Brazila za SP pre pet dana.  

“Brazil se namučio protiv Srbije, ali igrali su sa Panamom tri dana ranije, pa to nije pravi odnos snaga. Ali, i mi nameravamo da napadnemo Skolarijev tim, baš kao što su i Srbi učinili. Znamo da Brazilci ne vole da trče za loptom, zato nećemo parkirati autobus. Posed je jako bitan, moramo da sakrijemo loptu koliko god je to moguće“, rekao je Kovač.

Pre osam godina na SP u Nemačkoj, Hrvatska je takođe igrala prvi meč sa Brazilom, a Kovač je tada bio kapiten Hrvatske. 

Sigurno ima razlika, kao prvo sada sam trener. Druga razlika je što igramo u Brazilu i što će njima biti puno lakše? U Berlinu nismo uspeli da ih iznenadimo, a sada ćemo dati sve od sebe da to učinimo. Nećemo se predati jer možemo da napravimo istorijski rezultat na otvaranju Svetskog prvenstva“, istakao je Kovač, a prenose hrvatski mediji. 

Utakmica Brazil – Hrvatska na programu je večeras u 22.00.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter