0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Brašanac i Luka napuštaju Humsku?

Objavljeno: 12.06.14 u 13:04

Čelnici fudbalskog kluba Partizan planiraju izuzetno radno leto sa jasnim ciljem da se napuni klupska kasa. Novac bi, ovog puta, mogao da stigne od prodaje dvojice igrača koji nisu igrali liderske role u crno-belom timu: Predraga Luke i Darka Brašanca.

STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako su do sada u Partizanu finasijske probleme rešavali prodajom nosilaca igre, ovog leta uprava najavljuje okretanje novog lista. Prema planu rada crno-belih svi noseći igrači trebali bi da ostanu na raspolaganju šefu struke Marku Nikoliću, dok su na prodaju oni koji nisu imali vodeće uloge, najavljuju u Partizanu.

„Već izvesno vreme radimo na transferima Darka Brašanca i Predraga Luke. Sve ide relativno sporije nego inače, jer SP počinje, period je malo specifičan i otuda ću konretna imena klubova sačuvati od javnosti. Brašanac ima dobro proleće iza sebe, za njega postoji interesovanje i radimo na tome da i fudbaler i Partizan budu zadovoljni„, poručio je menadžer Ranko Stojić za list „Sport“.

Iako ovaj menadžer nije želeo da otkriva imena kupaca, Stojić je kazao da je ponuda za Brašanca milionska. Pored navedenog dvojica, crno-beli bi tokom leta mogli da pronađu nove sredine za Vladimira Volkova i Braniskava Trajkovića.

Ono što je poznato od ranije, na meti Partizana našao se  Abubakar Oumaru, a u javnost je procurela priča i o povratku Marka Lomića koji trenira sa Partizanom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter