0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Pet NBA klubova traže Vasu Micića

Objavljeno: 11.06.14 u 13:23

Plejmejker reprezentacije Srbije i košarkaš Mega Vizure Vasilije Micić na nedavnom „Adidasovom“ kampu u Trevizu privukao je pažnju NBA skauta. Prema njegovim rečima, čak pet predstavnka NBA franšiza je vodilo razgovore sa ovim igračem.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na nedavno završenom kampu u Italiji, tandem Mega Vizure Vasa Micić – Nemanja Dangubić ostavio je sjajan utisak. Kvalitetne role srpskog dvojica nisu ostale neprimećene:

„Prvi put sam učestvovao na kampu i nosim samo pozitivne ustiske. Ne može čovek da ostane ravnodušan kada vidi veliki broj istaknutih skauta i menadžera na jednom mestu, gde je organizacija na najvišem nivou“, navodi Micić u izjavi za list „Sport“.

Momak koji se prijavio za naredni NBA draft ističe da je napredovao za vreme boravka na Apeninima:

„Mnogo sam naučio od trenera Holinsa, koji u karijeri ima šampionski prsten osvojen u dresu Portlanda. Svideo mi se njegov način rada, a saveti i pristup igračima je jedinstven. Sugerisao mi je kako da reagujem na neke detalje na koje nisam preterano obraćao pažnju. Definitivno sam bolji igrač. Bilo je par interesantnih razgovora sa pet NBA ekipa. Juta, Orlando, Atlanta, Oklahoma i San Antonio su se posebno interesovali za mene. Videćemo šta će da se dogodi“, podvukao je Micić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter