0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Micić i Dangubić dominirali na NBA kampu u Trevizu (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.14 u 15:04

Tandem košarkaša Mega Vizure koji će se 26. juna naći na NBA draftu u „Barkliz Centru“, Nemanja Dangubić i Vasa Micić, dominirao je na sveže završenom „Adidasovom“ trening kampu u Trevizu u okviru priprema za ovaj događaj.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pomenuta dvojica košarkaša nisu igrala na prvom meču polufinala domaće lige sa Crvenom zvezdom zbog obaveza da prisustvuju trening kampu u Italiji. Upravo zbog odsustva dva bitna igrača Mega Vizura zaratila je sa sportskim direktorom Partizana, Draganom Todorićem.

Dangubić i Micić su najpre u subotu odigrali po 19 minuta u susretu „svih zvezda“, i to za ekipu „tamnih“ čiji je trener bio Aleksandar Džikić. Srpski igrači se isprva nisu proslavili pošto su u porazu od 56:52, igrali minorne faktore za svoj tim.

Tako je Dangubić je utakmicu okončao sa osam poena (šut 4/8 za dva, 0/1 za tri) i tek dva skoka i jednom „ukradenu“ loptom. Ništa bolju rolu nije pružio ni reprezentativac Srbije, Vasa Micić koji je stao na tek četiri poena uz šut iz igre 1/4, ali uz četiri skoka i isto toliko asistnecija.

Međutim, u drugoj kontrolnoj proveri, i susretu „svih zvezda“ i selekcije igrača iz SAD do 18 godina starosti, a „Adidas Ol-star tim“ je pobedio sa prilično ubedljvih 119:85. Srpski igrači pružili su daleko bolji učinak skrenuvši pažnju svih NBA skauta na sebe.

Micić je uz 14 poena proknjižio i 10 asistencija na taj način kompletiravši dabl-dabl, dok je Nemanja Dangubić proglašen za najboljeg igrača utakmice, pošto je Amere „isterorisao“ sa čak 23 poena i indeksom korisnosti od 21.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter