0
Top News

SP nije ni počelo, Van Persi povređen – udario ga surfer

Objavljeno: 10.06.14 u 15:48

Jedan od najboljih igrača reprezntacije Holandije, Robin Van Persi, doživeo je peh u Brazilu iako Mundijal još nije ni počeo. Napadač Mančester Junajteda doživeo je povredu, i to na plaži.

Robin-van-Persie-Hollandvs-Germany-Metalist-S_2780367

Srećom po navijače Holandije, situacija nije ozbiljna i Van Persi će biti spreman da od prvog meča pomogne svojim saigračima u borbi za što boljim plasmanom.

Prema navodima očevidaca, povreda je mogla bude znatno ozbiljnije prirod da Van Persi nije spretno reagovao i tako izbegavao bliski susret sa turistom koji doslovno leteo zmajem po lokalnoj plaži.

Robin Van Persi šetao se reprezentativnim kolegom Derilom Jamatom bezbrižno šetao a onda mu je surfer umalo udario u glavu. Srećom, do toga nije došlo:

„Sleteo je baš na mesto na kome sam stajao, umalo me nije udario u glavu. Ipak, sve se dobro završilo, nema razloga za brigu.“, poručio je napadač „lala“.

Iako je Van Persi izbegao udarac u glavu, bez povreda nije prošao. Srećom po njega, „zaradio“ je tek par ogrebotina, iako je čitava stvar lako mogla da bude znatno ozbiljnije prirode.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter