0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Partizan mora da igra još energičnije!

Objavljeno: 09.06.14 u 16:34

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da njegova ekipa drugi meč polufinala Superlige protiv Radničkog mora da odigra sa većom energijom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Naredna utakmica u Kragujevcu će biti šesta ove sezone sa ekipom Radničkog. Kao što su sve prethodne imale visok nivo takmičarskog stresa, tako i ova naredna sigurno donosi neku dodatnu specifičnost. Mi smo na prvoj polufinalnoj utakmici imali periode veoma dobre igre, ali i intervale kojima nismo zadovoljni. Sa povećanim nivoom energije i koncentracije na neke veoma bitne detalje u igri i sa još kvalitetnijim pristupom moramo da odigramo utakmicu koja će biti sve samo ne laka i jednostavna za dobiti“, rekao je Vujošević.

Partizan je pobedom na domaćem terenu poveo sa 1:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije, a drugi meč se igra u utorak od 20.00 u Kragujevcu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vujošević je naveo da Radnički ima veoma dobar tim, što je pokazao i na prethodnoj utakmici i dodao da veruje da će sigurno biti dodatno motivisani pred svojom publikom.

„Mogu da budu veoma neprijatni ako se određene stvari u njihovoj igri ne iskontrolišu u punoj meri. Postoji jedan kuriozitet za ove dve ekipe, kada igraju pruže uvek dobru košarku i pokazuju veliku borbenost, bez obzira što nisu plaćene“, rekao je trener crno-belih.

U drugom polufinalu plej-ofa Superlige Srbije igraju Crvena zvezda i Mega Vizura, a crveno-beli vode sa 1:0 u seriji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter