2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ništa od ostavki, mandati na raspolaganju Skupštini kluba (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.14 u 20:44

Nakon višesatne sednice Upravnog odbora Fudbalskog kluba Crvena zvezde na kojoj su se očekivale ostavke većeg dela rukovodstva koje se pokazalo kao nesposobno da vodi takvog giganta novinarima, koji su ispred stadiona čekali više od četiri sata, podeljeno je saopštenje puno fraza čiji deo vam prenosimo.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda zaključio je na današnjoj sednici da će u narednih sedam dana obaviti razgovore sa igračima. članovima stručnog štaba i radnom zajednicom, a u vezi ispunjenja obaveza kluba imajući u vidu nastalu situaciju.

Upravni odbor je doneo odluku da svoje mandate stavi na raspolaganje Skupštini kluba koja će biti održana u što kraćem roku, a u skladu sa Statutom kluba. Upravni odbor će na Skupštioni prezentovati detaljan izveštaj o svom radu.

Crvena zvezda će na taj način svoje probleme. Sve odluke su članovi Upravnog odbora doneli jednoglasno“ – kaže se između ostalog u saopštenju.

S obzirom da je veći deo članova Upravnog odbora FK Crvena zvezda već napustilo stadion „sedma sila“, samim tim i javnost ostali su uskraćeni izjava, a poslednja nada je predsednik Dragan Džajić koji se još uvek nalazi na Marakani.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter