0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

‘Orlovi’ nose osam golova prednosti u Češku (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.14 u 22:40

Muška rukometna reprezentacija Srbije savladala je selekciju Češke u niškoj hali Čair sa 23:15 (13:6) u prvom meču baraža za plasman na Svetsko prvenstvo koje će 2015. godine biti održano u Kataru.

FOTO: RSS
FOTO: RSS

Izabranici Vladana Matić ključnu prednost stekli su u prvih 30 minuta kada je na golu briljirao Darko Stanić, a sa druge strane u napadu je gotovo sve funkcionisalo pa se na odmor otišlo sa čak sedam golova viška na našem kontu.

Imali su naši igrači pravo rešenje kako da zaustave najboljeg igrača Češke Filipa Jihu koji je meč završio bez postignutog pogotka, a pored toga dozvolio je da bude isprovociran pa je u završnici zajedno sa Bojanom Beljanskim, sa kojim je ušao u sukob, dobio crveni karton.

Najefikasniji u našem timu bio je kapiten Momir Ilić sa sedam pogodaka, Ivan Nikčević i Marko Vujin su dodali po pet golova. Na drugoj strani bolji od ostalih bio je Martin Stržinek sa šest pogodaka.

Revanš meč je na programu naredne subote u Brnu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter