0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Ubedljiv trijumf crveno-belih za kraj (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.14 u 20:27

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su ubedljivu pobedu protiv valjevskog Metalca u meču poslednjeg kola ligaškog dela Košarkaške lige Srbije od 90:53 (21:17, 25:7, 23:11, 21:18).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Gostujući tim je bio ravnopravan rival samo u prvom periodu, ali kada su crveno-beli u drugih 10 minuta stegli odbranu dozvolivši igračima Metalca da postignu samo sedam poena već tada je bilo rešeno pitanje pobednika ako se ono uopšte i postavljalo. Prednost ekipe Dejana Radonjića je tokom treće četvrtine otišla i naviše od 30 poenašto je bila prilika da se ukaže veća minutaža i igračima koji su tokom sezone igrali nešto manje.

Čak pet igrača domaćeg tima imalo je dvocifren učinak, a najbolji među njima bio je Katić koji je ubacio 14 poena, a pored njega tu su bili još Lipovij sa 13, Blažič sa 12 i Rebić i Dženkins sa po 11 poena. Na drugoj strani bolji od ostalih bili su Kužeta i Knežević sa po 11 poena.

Crvena zvezda je ligaški deo takmičenja završila na drugom mestu sa učinkom od 11 pobeda i tri poraza, pa će u polufinalu plej-ofa igrati protiv trećeplasirane Mega Vizure, dok drugi par čine Partizan i kragujevački Radnički.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter