0
Fudbal

Holanđani sigurni, Italijani očajni protiv Luksemburga, remi Engleza i Ekvadoraca (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.14 u 22:55

Od reprezentacija koje pretenduju na visok plasman na predstojećem Svetskom prvenstvuprijateljske utakmice igrale se selekcije Holandije, Italije i Engleske, a samo su „lale“ opravdale ulogu favorita.

Tim Luja van Gala je u Amsterdam areni golovima Robena i Lensa savladali Vels sa 2:0, ali uprkos pobedi čini se da ni Holanđani nisu na zadovoljavajučem nivou na samo nekoliko dana do početka Mondijala.

Blago rečeno Italijani su potpuno razočarali odigravši samo 1:1 sa slabašnim Luksemburgom koji je do velikog remija sa nekdašnjim svetskim prvakom došao pogotkom Šanoa u 85. minutu, a prednost „azurima“ na Bentegodiju doneo je Markizio u 9. minutu.

U derbiju večeri Ekvador i Engleska su remizirali – 2:2 u meču odigranom na Lajf stadionu u Majamiju. Južnoamerički tim je poveo preko Valensije već u 8. minutu, da bi preokret napravili Runi i Lambert pogocima u 29. i 51. minutu. Konačan rezultat u 70. minutu postavio je Arojo. Zanimljivo je da su u 79. minutu posle međusobnog sukoba isključeni fudbaleri Mančester Junajteda i Liverpula – Valensija i Sterling.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter