1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ispovest Bajka: Kajem se zbog prvih šest godina u Zvezdi, jer sam…pio! (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.14 u 23:15

Novi šampioni Srbije fudbaleri Crvene zvezde gostovali su u emisiji ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’, a najzanimljiviji trenutak bila je ispovest golmana Bobana Bajkovića. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na pitanje poznatog voditelja i velikog Zvezdaša da li se kaje za nešto tokom perioda u klubu, Bajko je otvorio dušu rekavši da se kaje što za prvih šest godina na Marakani!

“Kako da se ne kajem! Kajem se za prvih šest godina otkako sam došao u Zvezdu, jer sam došao sa samo 17 godina. Ali, stvarno nisam mogao drugačije, došao sam, bio treći, četvrti golman u klubu koji najviše volim na svetu… I šta je onda uoči utakmice trebalo da idem u hotel da spavam sa njima, normalno je da ću da odem u kafanu da pijem!“, rekao je Bajković i dodao da je prelomio da se promeni u jednom trenutku:

“Prelomio sam kada je došao Robert Prosinečki, možda zato što je bilo sličan igrač po karakteru… možda je više pio od mene, pušio isto, on je tri, a ja dve pakle cigareta dnevno“, ispričao je Bajko i nasmejao sve prisutne.


hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter