0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Đurić: Udovičić je čovek u materiji, neće još mnogo vremena proći do privatizacije

Objavljeno: 13.05.14 u 21:26

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić rekao je da crno-beli podržavaju privatiziciju sportskih klubova i dodao da očekuje da do nje brzo i dođe.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Delagacija Partizana razgovarala je na ovu temu sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem.

„Imali smo veoma konstruktivan i korektan sastanak sa ministrom Udovičićem. Videli smo da je čovek u materiji, odnosno da ima dobru viziju i ideju na koji način da se privatizuju najveći srpski klubovi, Zvezda i Partizan, ali i ostali“, rekao je Đurić.

Udovičić je ima sastanak i sa čelnicima Crvene zvezde, a razgovarao je ukupno sa više od 30 predstavnika klubova i saveza u prethodnom periodu.

„Najvažnije da čovek oseća sport i da zna šta je važno za klubove. Vidim da je državi bitno pitanje privatizacije, mislim da će to doga brzo doći. Dobro je da je tako, jer ako klubovi ne budu otišli u privatne ruke, ostaće samo dugovi. U svakom slučaju, imaćemo još sastanaka“, poručio je prvi čovek crno-belih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici HotsportSRB, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter