0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Posle Blesingejma i Rozić ne veruje u srećan kraj u Ciboni

Objavljeno: 12.05.14 u 15:14

Amerikanac Džerel Blesingejm u poslednji čas odlučio je da ipak zaigra za Cibonu u prvenstvenom meču protiv Cedevite, iako je tvrdio da to neće učiniti, pre svega iz poštovanja prema saigračima. Međutim, sada je svojom izjavom javnost uzburkao kapiten Marin Rozić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Želja mi je da uspešno završimo sezonu, ali zaista ne znam šta će da bude sutra. Više ne verujem da će se srećno završiti“ – rekao je Rozić čime je izrazio sumnju da će saigrači i on dobiti novac koji im klub duguje pa je samim tim neizvesno u kakvom sastavu će Cibona započeti narednu sezonu.

U slučaju da Zagrepčani ne regulišu svoja dugovanja lako je moguće da ostanu bez prilike da igraju u Evroligi koju su dobili osvajanjem Jadranske lige, a ako se to zaista desi svoju šansu iz prikrajka vrebaju Crvena zvezda i Partizan. Crveno-beli bi takvim raspletom dobili poziv za učešće u elitnom takmičenju, dok bi Partizan najverovatnije zauzeo Zvezdino mesto u kvalifikacijama.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter