0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Šansa za Zvezdu, novi problemi u Ciboni

Objavljeno: 09.05.14 u 12:35

Uprkos tome što je Cibona osvojila Jadransku ligu i samim tim izborila palsman u Evroligu novca u tom klubu i dalje nema odnosno igrači i dalje ne primaju plate, pa je jednom od najboljih košarkaša Džerelu Blesingejmu dozlogrdilo i odlučio je da ne igra u predstojećem prvenstvenom duelu protiv Cedevite.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Klub se nije držao obećanja, ali smo mi ipak uspeli da napravimo određenu hemiju. Ali, stvari ne idu na bolje čak ni nakon što smo osvojili ABA ligu. Ljuti me što se ne pojavljuje niko od odgovornih za naš novac. Nisam želeo da igram ni protiv Zagreba, ali sam ipak odigrao na nagovor saigrača, međutim više ne želim to da radim. Sit sam obećanja, neću igrati protiv Cedevite“ – rekao je Blesingejm za Sportske novosti.

Podsećamo da su iz uprave Cibone pre samo nekoliko dana poručili srpskim klubovima da se ne nadaju da će odustati od Evrolige, međutim kako sada stvari stoje sve je izvesnije da Zagrepčani neće uspeti da sklope finansijsku konstrukciju što je šansa pre svega za Crvenu zvezdu. Naime, u slučaju da Cibona odustane prvi u redu da popuni njeno mesto upravo je klub sa Malog Kalemegdana.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter