0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Partizan napunio mrežu Voždovca (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.14 u 21:58

U utakmici 28. kola Jelen Superlige fudbaleri Partizana su na svom stadionu sa 5:0 (2:0) savladao ekipu Voždovca.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Iako je delovalo u prvih dvadesetak minuta da ćemo gledati dosadan meč, slika na terenu se poptuno okrenula zahvaljujući raspoloženim crno – belima. Škuletić je postigao dva gola, dok su se po jednom u strelce upisali Volkov, Lazović i Luka.

Partizan nakon ove lepe pobede ponovo za Zvezdom zaostaje tri boda, na samo dva kola pre kraja prvenstva i potrebna su im oba trijumda i dva kiksa crveno – belih kako bi odbranili titulu.

Tok meča:

90′ +3 Nakon petog gola Partizana, sasvim logično poptuno je opao tempo igre. Fudbaleri obe ekipe praktično su čekali poslednji sudijski zvižduk pa je na kraju ostalo 5:0.

70′ Odmah je na drugoj strani i Babović imao stopostotnu šansu ali je Lukač sjajno odbranio njegov šut.

69′ GOOOOOOOOOOOOOOL 5:0 Luka! Vulićević je centrirao sa desne strane, odbrana Voždovca intervenisala ali se na pravom mestu našao Luka i glavom postigao peti gol za crno – bele.

65′ GOOOOOOOOOOOOOL 4:0 Škuletić! Volkov je probao da ugrozi Supića, njegov šut je izblokiran ali je on uspeo da uposli Škuletića koji je iz prve plasirao loptu u dalji ugao gola gostiju.

57′ GOOOOOOOOOOOOOOL 3:0 Lazović! Nakon akcije crno – belih po desnoj strani lopta je stigla do Lazovića u kaznenom prostoru, on se vešto snašao među dvojicom ograča Vpždovca i uspeo da matira Supića. Odmah nakog gola Lazović je napustio igru a ušao je hitronogi Luka.

49′ Nastavljena je utakmica između Partizana i Voždovca, a u sastavima obe ekipe nije bilo promena.

45′ Sudija Marko Popović označio je kraj prvog dela igre koji će biti upamćen samo po golovima, pošto je igra obe ekipe bila za zaborav.

39′ GOOOOOOOOOOOOOOL 2:0 Škuletić iz penala! Nakon što je Lazović oboren u kaznenom prostoru, glavni arbitar pokazao je na belu tačku, a Škuletić rutinski izveo najstrožu kaznu.

36′ I nakon prvog gola na utakmici ništa se značajnije u igir obe ekipe nije promenlio. Crno – beli napadaju, a Voždovčani čini se da uopšte nemaju apetita da se nadigravaju.

27′ GOOOOOOOOOOOOOOL 1:0 Volkov! Nakon kornera crno – belih sa desne strane najviši u skoku bio je Volkov i uspešno glavom matirao nemoćnog Supića.

22′ Poptuno monotona utakmica u Humskoj, gde se bukvalno ništa značajno ne događa na terenu.

11′ Čak pet kornera izveli su crno – beli u prvih desetak minuta igre što najbolje ilustruje sutuaciju na terenu. Ipak, za sada nije bilo pravih prilika ni pred jednim od golmana.

7′ Početnu inicijativu imaju crno – beli, dok su se popularni ‘zmajevi’ opredelili da brane svoje gnezdo.

1′ Počela je utakmica u Humskoj između Partizana i Voždovca.

„Imamo iza sebe dve utammice koje smo odlično odigrali i došli do važnih pobeda. Dok god postoji šansa za titulu, borićemo se svim silama. Na tom putu sada nam stoji Voždovac koji je uz Radnicki iz Niša najiskusnija ekipa u ligi“ – rekao je u najavi ovog meča trener Partizana Marko Nikolić.

Sa druge strane Voždovčani nemaju apsolutno nikakav motiv pošto niti mogu da se približe vrhu niti da ugroze svoj status u Superligi, ali to svakako ne znači da će se unapred predati pošto je svaki otkinuti bod nekom od velikana srpskog fudbala zlata vredan.

Stadion: Partizana
Sudija: Marko Popović

Očekivani sastavi:

Partizan: Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Volkov, A. Živković, Brašanac, Drinčić, Ilić, Lazović, Škuletić.

Voždovac: Supić, Jašić, Mihajlov, Vasiljević, Projić, Milovanović, Sekulić, Marušić, Babović, Obradović, Pavićević.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter