0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Borićemo se svim silma dok god postoji šansa za titulu (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.14 u 12:18

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da će se njegova ekipa boriti za šampionsku titulu, dok god postoje teoretske šanse da se ona osvoji.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Imamo iza sebe dve utammice koje smo odlično odigrali i došli do važnih pobeda. Dok god postoji šansa za titulu, borićemo se svim silama. Na tom putu sada nam stoji Voždovac koji je uz Radnicki iz Niša najiskusnija ekipa u ligi“ – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare, prenosi agencija Tanjug.

Trener crno-belih je podsetio da je posle pobede u večitom derbiju rekao da „su nam cilj sve pobede do kraja prvenstva“.

„Sutra nas čeka novi izazov. Nadam se da ćemo se odužiti navijačima dobrom igrom i rezultatom“ – rekao je Nikolić.

On je dodao da su svi u ekipi zdravi i da nema suspendovanih igrača i najavio je jednu promenu u odnosu na prošlo kolo, ali nije konkretno naveo ime.

Na pitanje da li očekuje neizvesnost u finišu prvenstva, kao što je to slučaj u Premijer ligi i Primeri, Nikolić je odgovorio potvrdno, ali je naglasio da nije siguran koliko je taj „scenario realan“.

„Daj bože da se taj scenario desi, ali ne znam koliko je to realno. U svakom slučaju i naši rivali takođe imaju tri teške utakmice do kraja šampionata“ – rekao je Nikolić.

Utakmica 28. kola Superlige između Partizana i Voždovca igra se sutra od 20 sati na stadionu u Humskoj.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter