0
Ostali sportovi

NHL: Rendžersi izborili šesti meč, Vajl izjednačio protiv šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.14 u 08:43

U dva meča NHL plej-ofa odigrana prethodne večeri pobede su ostvarile ekipe koje su na papiru bile autsajderi produživši tako svoje polufinalne serije koje će trajati najmanje šest mečeva.

rendzeri-slavlje

Pitsburg Pingvinsi su posle tri vezane pobede imali prvu meč loptu protiv Njujork Rendžersa pred svojim navijačima, ali su potpuno neočekivano doživeli debakl (1:5). Gosti iz „velike jabuke“ su već posle prve trećine imali dva gola prednosti pošto su pogađali Krejder i Brasar, a kako je posle drugog perioda vođstvo bilo još veće (1:4), bilo je jasno da ćemo gledati i šesti meč. Jedini pogodak i to kakav za Pitsburg dao je Jevgenij Malkin koji je smanjio na 1:2, ali su potom usledili golovi Brasara, Mekdonaha i Klajna.

Daleko uzbudljivije je bilo u Mineapolisu gde je ekipa vajlda uspela da savlada aktuelnog osvajača Stenli Kupa Čilago Blekhokse sa 4:2 i tako izjednači rezultat u seriji na 2:2. Dva puta je Čikago uspevao da izjednači nakon što je Minesota dolazila do vođstva golovima Fontejna i Pominvila, pogocima Šarpa i Handžusa, ali nije imao odgovor na Niderajtera koji je Vajld doveo do prednosti od 3:2 pošto je poslednji mrežu pogodio igrač domaće ekipe Džered Spardžion u 44. minutu.

Rezultati:
Pitsburg – Njujork Rendžers 1:5 (0:2, 1:2, 0:1) (3-2 u pobedama)
Minesota – Čikago 4:2 (1:1, 2:1, 1:0) (2-2 u pobedama)

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter