0
Košarka

NBA: Indijana i Oklahoma vratili prednost domaćeg terena (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.14 u 08:26

U oba sinoćnja meča polufinalnih serija NBA plej-ofa pobede su ostvarili gostujući timovi koji su tako vratili brejk zaostatka koji su imali odnosno vratili su predsnot domaćeg terena na svoju stranu.

vestbruk-polaganje

Indijana Pejsersi su došli do ubedljivog trijumfa od 85:63 na gostovanju u prestonici SAD pre svega zbog bolje igre u drugom poluvremenu, pošto su Vašington Vizardsi uspeli da drže korak samo u prva 24 minuta. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Pol Džordž sa 23 poena, dok je u domaćoj ekipi bolji od ostalih bio Bredli Bil sa 16 pogodaka.

Daleko uzbudljivije bilo je u Los Anđelesu gde je Oklahoma uspela da savlada Kliperse sa 118:112 i to nakon bolje igre u poslednjoj deonici koju je dobila sa 10 poena razlike (32:22). Tander je do trijumfa vodio udarni tandem ove ekipe, Kevin Durent je ubacio 36 poena, a Rasel Vestbruk je uz 23 poena imao i 13 asistencija. Na drugoj strani su blistali Blejk Grifin sa 34 poena i Kris Pol sa 21 poenom i 16 asistencija, ali nisu imali pravu podršku saigrača.

Rezultati:
Vašington – Indijana 63:85 (1:2 u pobedama)
Los Anđeles Klipers – Oklahoma Siti 112:118 (1:2)

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter