0
Fudbal

Totenhem zove Mihu?

Objavljeno: 09.05.14 u 13:23

I pored toga što je sa timom izborio opstanak u Seriji A, što je bio prevashodni cilj kada je stigao u Đenovu, sve je izvesnije da će Siniša Mihajlović na kraju sezone napustiti Sampdoriju, ali još uvek nije poznato gde i šta bi mogao da radi naredne godine.

Siniša Mihajlović

Spominje se čak da bi Miha mogao da se vrati na klupu „orlova“ pošto je čini se „izvisio“ za mesto trenera u Interu ili Laciju, ali prema poslednjim vestima kojima raspolažu italijanski mediji za srpskog stručnjaka se zainteresovao londonski Totenhem koji bi mogao da pokvari posao Fudbalskom savezu Srbije.

Kako piše Sport Mediaset Mihajlović je već dobio ponudu londonskog kluba da nasledi Tima Šervuda na klupi „pevaca“ i sada je na nekadašnjem selektoru Srbije da donese odluku šta mu je činiti.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter