0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović: Utakmica u Užicu biti ili ne biti i za nas i za Slobodu (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.14 u 13:40

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je u petak da njegovi fudbaleri moraju da budu strpljivi na utakmici protiv Slobode u Užicu i da iskoriste svaku priliku da bi došli do važne pobede u borbi za titulu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„I nama i Slobodi je predstojeća utakmica biti ili ne biti, to je činjenica, svi se borimo za svoje ciljeve i svako se nada najboljem. Moramo da budemo strpljivi, da ne gubimo glavu i da iskoristimo sve što nam se ponudi“ – rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde, prenosi Beta.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 17.30 u Užicu igraju protiv Slobode utakmicu 28. kola Super lige Srbije. Zvezda je prva na tabeli sa 65 bodova, tri više od Partizana, dok se Sloboda bori za opstanak, zauzima 13. mesto sa 27 bodova i ima dva, odnosno tri boda više od ekipa koje se nalaze u zoni ispadanja.

Stojanović je ocenio da crveno-belima nikada nije bilo lako kada su igrali u Užicu.

„Čeka nas nezgodno gostovanje, Zvezdi tamo nikada nije bilo lako. Očekujem tešku utakmicu, ali smo spremni na to. U Užice idemo puni discipline i motivacije“ – kazao je trener Zvezde.

Zvezda će, ako pobedi Slobodu u 28. kolu Super lige Srbije, biti na tri boda od prve titule posle šestogodišnje dominacije Partizana.

„Ne razmišljamo o tome šta pobeda u Užicu donosi, prvo ćemo morati to da uradimo pa tek onda da razmišljamo šta dalje“ – naveo je on.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter