0
ATP

FOTO: STARSPORT

Đoković: Nadal je favorit na Rolan Garosu (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.14 u 14:38

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odlučio je da preskoči Masters turnir u Madridu kako bi što bolje zalečio povredu zgloba desne ruke i spreman dočekao predstojeći turnir u Rimu, ali i što je još važnije drugi Gren slem u sezoni – Rolan Garos.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Đoković je boravak u Beogradu iskoristio kako bi trenirao na terenima Teniskog kluba Partizan, a novinari su dobili šansu da čuju njegove utiske i predviđanja uoči predstojećih obaveza.

„Odradio sam pojačan trening nakon što mi je poslednjih pet-šest dana ruka bila na poštedi. Zadovoljan sam jer je sve prošlo bez bolova. Očekuje me još jedno snimanje povređene ruke nakon čega ćemo doneti konačnu odluku o nastupu u Rimu, ali sa 95 odsto sigurnosti mogu da kažem da ću igrati u Italiji“ – rekao je Đoković.

Ulogu favorita na Rolan Garosu srpski teniser prepušta Rafaelu Nadalu.

„Bez obzira na poraze u Monte Karlu i Barseloni Nadal je apsolutni favorit na Rolan Garosu. Tu su još Federer i Vavrinka, kao i Marej i ja. Mnogo faktora će odlučiti osvajača trofeja“ – kazao je Novak.

Đoković je otkrio i da će oba njegova trenera Marjan Vajda i Boris Beker u Rimu i Parizu biti zajedno sa njim i da je Nemac u toj konstalaciji snaga prvi trener, ali i da je uloga slovačkog stručnjaka veoma važna.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter