0
Evropske lige

Vidić na oproštaju: Posebno sam zahvalan navijačima (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.14 u 10:20

Dugogodišnji kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić rekao je sinoć da je zahvalan igračima, menadžeru i svim trenerima nakon utakmice protiv Hal Sitija kojom se oprostio od navijača na Old Trafordu.

nemanjavidic

Nekadašnji reprezentativac Srbije odigrao je u pobedi protiv Hala (3:1) oproštajni meč na čuvenom stadionu u dresu „crvenih đavola“ pošto od juna prelazi u milanski Inter, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

„Proveo sam toliko lepog vremena ovde, teško je pričati zbog emocija. Ono što je najvažnije, zahvalio bih igračima, menadžeru i svim trenerima. Posebno hvala navijačima, bili ste fantastični prema meni svih ovih godina“, izjavio je Vidić posle utakmice.

Vidić nije bio u startnoj postavi protiv Hala. U igru je ušao u 22. minutu zamenivši povređenog Fila Džonsa, uz aplauze i pesmu pristalica slavnog kluba čiji dres je nastupao punih osam i po godina.

Srpski fudbaler, koji je na Old Traford stigao 2006. godine iz moskovskog Spartaka, sa Mančester Junajtedom je osvojio 15 trofeja, uključujići pet Premijer liga i Ligu šampiona.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter