0
TimeOut

Britanska urnebesna parodija – Bane se smejao Suarezovim suzama (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.14 u 16:35

Poznato je da Britanci imaju specifičan i originalan smisao za humor, a tamošnji sportski portal ‘TalkSport’ napravio je genijalnu parodiju na račun suza Luisa Suareza, a u glavnoj ulozi je žrtva njegovog ujeda – Branislav Ivanović.  

Luis-Suarez-bites-Branislav-Ivanovic

Originalan snimak je od kraja prošle sezone kada su Baneta domaći novinari pitali o boravku o Barseloni kada su ga mediji selili na Kamp Nou, ali u engleskom prevodu Ivanović likuje zbog Suarezovih suza, ali i ostalih fudbalera – Džerarda i Ešlija Kola.

U sjajnoj parodiji, po Banetovoj gestikulaciji, zaista izgleda kao da se smeje Suarezu pokazujući na mesto gde je imao ‘ožiljak’ od ugriza krajem prošle sezone uz napomenu da je pravda konačno zadovoljena.

On takođe priznaje da se smejao i Džerardovim suzama nakon nedavne pobede nad Sitijem, kao i svom saigraču Ešliju Kolu koji je plakao na poslednjoj utakmici protiv Noriča i podseća kako on nije zaplakao kada ga je Suarez ujeo za rame.

Uživajte u originalnom britanskom humoru…

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter