0
Evropske lige

Milan srušio Inter u derbiju ‘Dela Madonina’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.14 u 22:42

Fudbaleri Milana pobedili su ekipu Intera rezultatom 1:0 (0:0), u večerašnjem meču 36. kola Serije A.

de jong

Strelac jedinog gola na utakmici bio je De Jong u 65. minutu.

Pred oko 82.000 gledalaca na stadionu “Đuzepe Meaca“, ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Milan: Abijati – De Šiljo, Rami, Mekses, Konstant (od 85. Abate) – De Jong, Montolivo – Poli (od 72. Muntari), Kaka (od 76. Pacini), Tarabt – Baloteli.

Inter: Handanovič – Ranokija, Samjuel, Rolando – Džonatan (od 78. Alvarez), Kovačić, Ernanes, Nagatomo – Kambijaso (od 70. Guarin), Palasio, Ikardi.

Prvo poluvreme proteklo je u velikoj borbi na sredini terena, a najlepši momenat viđen je sredinom prvog dela igre, kada je Kaka uhvatio volej sa oko 20 metara i zatresao prečku Handanovičevog gola.

U nastavku, Milan je delovao odlučnije u napadačkim akcijama i kao rezultat takve igre došao je gol glavom Najdžela de Jonga, posle odličnog centaršuta Balotelija sa desne strane.

Zanimljiva situacija viđena je i petnaestak minuta pred kraj meča, kada je jedan navijač Milana utrčao na teren sa zastavom kluba za koji navija, a obezbeđenje je došlo do njega praktično tek kada je, u pratnji dva-tri fudbalera, odšetao van terena.

Milan trenutno ima 54 boda i nalazi se na osmom mestu, dok Inter sa 57 zauzima petu poziciju na tabeli, koja vodi u Ligu Evrope sledeće sezone.

Do kraja prvenstva u Seriji A ostala su još dva kola.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter