0
Evropske lige

Gigs nahvalio Vidića: Najbolji defanzivac sa kojim sam igrao

Objavljeno: 04.05.14 u 14:38

Legenda Mančester Junajteda Rajan Gigs, trenutno u ulozi igrača-menadžera, izjavio je da je Nemanja Vidić, verovatno, najbolji defanzivac sa kojim je igrao.

Manchester United v Newcastle United - Premier League

„Tokom karijere igrao sam sa mnogim velikim odbrambenim igračima, ali Vidić je verovatno najbolji od svih. Proveo je sjajne godine na Old Trafordu, uvek igrao na visokom nivou, nosio kapitensku traku i učinićemo sve da u utorak, kada se bude opraštao od navijača, pobedimo Hal u njegovu čast“ – rekao je Gigs za klupsku televiziju, prenosi agencija Tanjug.

Vidić je u Junajted stigao u januaru 2006. godine iz moskovskog Spartaka i osvojio 15 trofeja – po pet u Premijer ligi i Komjuniti šildu, tri Liga kupa i po jednom Ligu šampiona i FIFA klupsko prvenstvo sveta.

Od 1. jula srpski internacionalac će biti igrač Intera iz Milana.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter