0
Evropske lige

Vest Hem obezbedio opstanak pobedom protiv Totenhema (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.14 u 15:36

U prvom meču 37. kola Premijer lige Vest Hem je u londonskom derbiju savladao Totenhem sa 2:0 (2:0) čime je i teoretski obezbedio opstanak u ovom takmičenju tako da će moći bez pritiska da odigra poslednji duel u sezoni u kojem će se sastati sa Mančester Sitijem.

vest-hem-totenhem

Meč je praktično odlučio crveni karton za Junesa Kabula u 25. minutu kada je francuski defanzivac kao poslednji igrač odbrane oborio Stjuarta Dauninga. Samo dva minuta kasnije „čekićari“ su došli do prednsoti i autogolom mladog centarfora Kejna koji je zakačio loptu posle udarca glavom Endija Kerola prevarivši tako svog golmana Lorisa. Odličnu partiju u prvih 45 minuta Dauning je krunisao pametnim golom iz slobodnjaka u samoj završnici prvog dela igre kada je našao rupu u „živom zidu“ gostiju poslavši loptu između Paulinja i Adebajora.

U drugom delu igre nije bilo previše šansi za pogotke ni na jednoj od dve strane. Domaći su bili zadovoljni vođstvom, povukli su se na svoju polovinu, a gosti nisu mogli da pronađu put do njihovog gola.

Sa ova tri boda Vest Hem se probio do 12. mesta na tabeli preskočivši Hal Siti i Svonsi, dok će Totenhem i posle ove runde takmičenja ostati na šestom mestu sa 66 osvojenih bodova.

Premijer liga, 37. kolo

Rezultati:

Vest Hem – Totenhem 2:0 (2:0)
(Kejn 27’ag, Dauning 44′)

16.00h Aston Vila – Hal Siti
16.00h Mančester Junajted – Sanderlend
16.00h Njukasl – Kardif
16.00h Stouk – Fulam
16.00h Svonsi – Sautempton
18.30h Everton – Mančester Siti

Nedelja, 4. maj:
14.30h Arsenal – Vest Bromvič Albion
17.00h Čelsi – Norič

Ponedeljak, 5. maj:
21.00h Kristal Palas – Liverpul

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter