0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Ulog je veliki, a naš cilj poznat (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.14 u 12:46

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da njegova ekipa protiv Rada u 27. kolu Superlige nema pravo na kiks i potvrdio da je napadač Abiola Dauda zbog povrede najverovatnije završio sezonu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Nemamo pravo na kiks, razmišljamo samo o sutrašnjoj utakmici. Poštujemo Rad, dolaskom novog trenera Stevana Mojsilovića osvojili su dosta bodova. Naš cilj je poznat i spremni smo za to. Rad je jak kao kolektiv, ima igrače koji zaslužuju pažnju. Moramo ovaj meč da završimo onako kako želimo, jer je ulog veliki“ – rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu crveno-belih, prenosi Tanjug.

On se osvrnuo na niz neiskorišćenih penala svoje ekipe, koja nije bila precizna iz šest od osam poslednjih udaraca sa bele tačke.

„Stalno se priča o tome, brojka je zapanjujuća. Kao što smo dobri u nekim drugim detaljima, tako smo loši u ovome. Na proteklih nekoliko utakmica se to nije osetilo, ali u duelu sa Partizanom itekako jeste. Radimo na tome, imamo rešenja, moramo da budemo sigurni i stabilni“ – naveo je Stojanović.

On je dodao da su male šanse da se Nigerijac Dauda vrati u tim. Dauda se povredio na meču protiv Spartaka u Subotici prošlog meseca.

„Teško će igrati do kraja sezone. Probao je, ali ne ide kako smo planirali. Uz to me brine i povreda Milijaša, ne znam da li će sutra igrati. Juče nije trenirao, dobio je udarac u stopalo, nadam se da će se otok spustiti“ – kazao je Stojanović.

Štoper Zvezde Dejan Kelhar rekao je da je Rad čvrst tim, za koji očekuje da igra zatvorenije.

„Svesni smo kakvu smo šansu propustili protiv Partizana. To moramo da ispravimo do kraja sezone. Hoćemo da pokažemo karakter. Imamo kvalitet za to i želimo svima da pokažemo da zaslužujemo titulu“ – poručio je Kelhar.

Utakmica 27. kola Superlige između Crvene zvezde i Rada igra se sutra od 19.30 na stadionu u Ljutice Bogdana. Crveno-beli, četiri kola pre kraja, imaju tri boda više od drugoplasiranog Partizana.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter