0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lalatović: San mi je da se vratim na Marakanu

Objavljeno: 01.05.14 u 18:28

Trener kruševačkog Napretka i bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Lalatović priznao je da mu ogromna želja da se vrati na Marakanu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je izazvao buru u javnosti nakon što je pobedu nad Partizanom posvetio i tituli Crvenoj zvezdi uz opstanak za svoju ekipu.

Ko me je pažljivo slušao morao je da primeti da sam u svakoj izjavi, od one, neposredno posle utakmice, do poslednje, prvo rekao da sam presrećan što je moj Napredak savladao šampiona, prvi put u Kruševcu posle 26 godina. Tek potom sam otkrio ono što i nije tajna, da sam srećan što je tom pobedom Napredak omogućio Zvezdi da stigne nadomak titule. Klub koji vodim, uvek je na prvom mestu, to sam valjda najbolje dokazao upravo pobedom Voždovca, na čijoj klupi sam jesenas sedeo, nad Crvenom zvezdom“, rekao je Lalatović, prenosi Žurnal.

Ipak, on smatra da još uvek nije pravo vreme da se spekuliše o njegovom povratku na Marakanu.

Imaju crveno-beli odličnog trenera i u ovom trenutku uopšte ne razmišljam u tom pravcu. Naravno, želja svakog bivšeg igrača Crvene zvezde, koji se danas bavi ovim poslom, je da se vrati na Marakanu kao trener. Ko kaže drugačije – ne govori istinu. Ali, pristalica sam teze – korak po korak. Sada sam u Napretku i voleo bi da ostanem bar još godinu dana. Imam ugovor do juna, potom predstoji razgovor sa klupskim čelnicima, ali ako me žele i ukoliko su zadovoljni prolećnim učinkom i dalje ću biti na istom mestu. U međuvremenu, ostaje da ispunim dato obećanje, da obezbedimo opstanak i osvojimo više bodova nego jesenas“, zaključio je Lalatović.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter