0
Evrokupovi

Gvardiola preuzeo krivicu za eliminaciju

Objavljeno: 30.04.14 u 09:23

Trener Bajerna Đozep Gvardiola svu krivicu za ubedljiv poraz od Reala u revašu polufinala Lige šampiona (0:4) i eliminaciju iz tog takmičenja preuzeo je na sebe.

Pep Gvardiola

„Naravno da smo razočarani i tužni zbog poraza. U ovom meču nam nije polazilo od ruke ono što smo uspevali da uradimo protiv Mančester Junajteda i Arsenala. U prvom meču u Madridu smo bolje kontrolisali situaciju na terenu nego večeras u Minhenu. Tamo smo propustili nekoliko prilika, kojih večeras nije bilo i zato smo izgubili. Preuzimam svu krivicu na sebe zato što sam dozvolio da nam se dešavaju greške. Sada nam preostaje da podignemo glave i gledamo napred. Pokušaću da podignem igrače, znam da je sada teško zaboraviti ovaj poraz, ali moramo da idemo dalje“ – rekao je Gvardiola neposredno posle utakmice.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter