0
Evrokupovi

Bajern skinut sa trona, Ramos i Ronaldo smirili Alijanc arenu (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.14 u 22:40

Prvi finalista ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona je ekipa Reala iz Madrida. Izabranici Karla Anćelotija pobedili su Bajern i u revanšu, ovoga puta još ubedljivije sa 4:0 i ukupnim rezultatom 5:0 overili kartu za Lisabon.

ronaldo-ramos-slavlje

Sve je rešeno u prvom poluvremenu kada su Madriđani dali sva tri gola. Najpre je Serhio ramos postigao slične golove u samo tri minuta u 16. i 19. da bi Kristijano Ronaldo u 34. rešio pitanje plasmana u finale. Isti igrač postavio je koančnih 4:0 golom iz slobodnjaka u 89. minutu.

Bajern je odigrao izuzetno loš meč sa puno bezidejnih dodavanja i bez prave prilike. real je iskoristio svoje šanse iz prekida i kontri i zasluženo prošao u finale.

Drugo polufinale na programu je sutra od 20.45, a sastaju se Čelsi i Atletiko Madrid (0:0 prvi meč.)

TOK UTAKMICE:

KRAJ – Težak poraz za Bajern koji neće braniti titulu prvaka Evrope.

89′ – GOOOOOOOL!!!! Kristijano Ronaldo postiže i drugi pogodak. iz slobodnog udarca gađao je ispod zida i pogodio za konačnih 0:4.

82′ – Pojedini navijači Bajerna počeli su da napuštaju Alijanc arenu.

78‘ – Kros je uputio odličan udarac sa oko 20 metara, ali je lopta otišla malo iznad prečke. I dalje Bajern pokušava sa distance.

71′ – Gvardiola je uveo Gecea i Pizara umesto Riberija i Milera, prethodno na poluvremenu ušao je Martinez umesto Mandžukića.

65′ – Prilika za Real posle nove kontre. Lopta je pala u peterac Bajerna, ali je Koentrao nije lepo zahvatio, pa nije bilo opasnosti po golmana Bavaraca.

62‘ – Besomučna dodavanja Bajerna ispred šesnaesterca Reala nisu davala rezultata, pokušavali su Riberi i Roben iz daljine, ali je te udarce kasiljas rutinski iskontrolisao.

54′ – Alaba je imao polupriliku. Nakon odbijene lopte, šutirao je iskosa, ali se ramos dobro postavio i odbio loptu u korner.

52′ – Igra se uglavnom odvijala na sredini terena, real je nešto duže držao loptu u posedu, zadovoljan rezultatom. Bajern izgleda nemoćno.

Untitled-8

 

POLUVREME – Poslednji pokušak imao je Ronaldo iz slobodnjaka, ali je poslao loptu daleko preko gola. Nakon prvih 45 minuta Real je samleo bajern na Alijancu i vodi sa 0:3

42′ – Alaba je šutirao iz daljine, ali je Pepe izblokirao udarac.

38′ – Ponovo je Nojer loše reagovao, ali ovog puta je ronaldo propustio priliku da ga iznenadi. Ćabi Alonso dobio je žuti karton i neće igrati u finalu.

34′ – GOOOOOOOL!!!! 15. gol Kristijana Ronalda u Ligi šampiona ove sezone. Sevnula je kontra, odlično je istrčao Bejl, ostavio za Ronalda koji jedan na jedan sa Nojerom lako rešava situaciju za 0:3. Ovim pogotkom je oborio rekord Mesija iz sezone 2011/12.

32‘ – Bajern je napadao izuzetno otvoreno, što je stvaralo dosta prostora za kontranapade Reala iz kojih je madridski tim bio veoma opasan. Bavarci su i dalje bili bez izgledne prilike.

25‘ – Prvu polupriliku za Bajern imao je Riberi u 25 minutu, ali je šutirao neprecizno iz teške pozicije.

19′ – GOOOOOOOOOL!!!! NEVEROVATNO, PONOVO RAMOS! Još jedan centaršut iz slobodnjaka sa desne strane, ovoga puta Di Marije, Pepe je okrznuo loptu, a Ramos je zakucao u mrežu za 2:0, samo tri minuta nakon prvog gola.

16′ – GOOOOOOOL!!!!!!! Real vodi! korner sa desne strane izveo je Luka Modrić, a sjajno je skočio Serhio Ramos i neodbranjivim udarcem savladao Nojera. Real je krunisao bolji početak utakmice.

9′ – Nojer je nakon jedne dugačke lopte istrčao i loše intervenisao glavom, lopta se odbila do Bejla koji nije mogao da je spusti, pa je otišla preko praznog gola.

5′ – Start utakmice protekao je u Bajernovoj blagoj ofanzivi, ali Bavarci nisu odmah jurnuli u napad. Real pokušava da iskontroliše ritam utakmice.

Sastavi timova:

Bajern Minhen (4-2-3-1): Nojer – Lam, Dante, Boateng, Alaba – Švajnštajger, Kros – Riberi, Roben, Miler – Mandžukić.

Real Madrid (4-3-3): Kasiljas – Karvahal, Serhio Ramos, Pepe, Koentrao – Ćabi Alonso, Modrić, Di Marija – Bejl, Ronaldo, Benzema.

U prvoj utakmici bilo je 1:0 za kraljevski klub, ba je pred izabranicima Pepa Gvardiole zadatak da najpre anuliraju prednost sa Bernabeua, a potom i stignu do trijumfa koji će im omogućini novo finale.

Trener Bavarca na ovoj utakmici definitivno neće moći da računa na Alkantru i Šaćirija dok su svi ostali igrači nemačkog šampiona spremni.

Sa druge strane Karlo Anćeloti prošlog vikenda odmarao je Gereta Bejla, Pepea, te Karima Benzemu, a oni će sigurno biti u konkurenciji za tim što potvrđuju i Anćelotijeve reči: ‘Svi igrači su spremni, zato ću imati težak zadatak da odaberem startnih jedanaest.“

I za kraj statistika. Bajern je od poslednjih 24 utakmice na svom terenu u Ligi šampiona zabeležio čak 20 pobeda, ali u poslednje tri koje su odigrali na Alajancu samo su trijufovali protiv Mančester Junajteda (3:1).

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter