0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Beograd želi Fajnal-for, baš onda kada Partizan neće igrati u Evroligi (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.14 u 13:11

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da poraz od Cedevite u polufinalu Jadranske lige ne može da baci senku na sve što je klub uradio prethodnih godina i poručio da crno-beli neće dozvoliti da budu svedeni na drugi klub iz Beograda.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je dodao da će klub učiniti sve da naredne sezone, ipak, zaigra u Evroligi, ali da ne treba biti nerealni optmista.

„Najviše mi žao naše publike koja se navikla na Evroligu, ali nisu ni druga takmičenja za potcenjivanje, iako je Evroliga za klasu iznad ostalih. Videli smo ove sezone koliko uspeh u Evrokupu može da bude glorifikovan“ – rekao je Vujošević na konferenciji za medije u dvorani Pionir upriličenoj povodom sutrašnje utakmice protiv Crvene zvezde.

Prema njegovim rečima, kao čoveku iz košarke, drago mu je što se Beograd kandidivao za domaćina kvalifikacionog turnira Evrolige, kao i za Fajnal-for.

„Međutim kao građanin imam neka pitanja. Sve mi to liči na onu narodnu pesmu: „Ajde Jano kuću da prodamo, kuću da prodamo, samo da igramo“. Vidim da ima sredstava za još nešto, osim za bolesnu decu. Takođe, interesantno je da Beograd želi Fajnal-for, baš onda kada Partizan neće igrati u Evroligi“ – naveo je Vujošević, a prenosi agencija Tanjug.

Vujošević je istakao da sudbina Partizana ne može da zavisi od jedne lopte.

„Znate u jednu loptu mogu da stanu mnoge dobre i loše stvari, ali sudbina kluba ne može da zavisi od putanje te jedne lopte. Moramo sve da izdržimo i budemo spremni“ – poručio je Vujošević i dodao da nema previše kukanja nad sudbinom srpske košarke i da se ne slaže sa ocenom da je neuspeh protiv Cedevite posledica prevelikog trošenja energije na sukob sa Nebojšom Čovićem.

„U ovoj zemlji deo novinara nema hrabrosti da postavlja pitanja kada se pretresaju igrači Partizana i puštaju priče o navodnim prekidima utakmice i to od onih, koji su zaista prekidali mečeve“ – zaključio je Vujošević.

hotsport.rs

pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter