0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Radonjić: Prednost domaćeg terena je važna, ali idemo na pobedu (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.14 u 13:51

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da svaki večiti derbi sa Partizanom ima svoje specifičnosti, ali da situacija uoči predstojećeg dobija dodatno na značaju zbog poraza oba tima na Fajnal-foru Jadranske lige.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Trenirali smo dobro prethotnih dana i pokušali a smanjimo probleme sa povredama Radenovića i Katića. Oni i dalje nisu na prepoznatljivom nivou iz prvog dela sezone, ali ćemo probati da ih iskoristimo. Hoćemo da odigramo dobar meč i naravno, da slavimo“ – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u dvorani Pionir, a prenosi Tanjug.

On je dodao da su u Zvezdi svesni kvaliteta i iskustva koje je Partizan dobio sa Pavlovićem i Tepićem, kao i oporavkom Bertansa.

„Pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo. U ovim okolnostma važna je prednost domaćeg terena, ipak jako smo motivisani da pokažemo kako možemo da nastavimo sa partijama koje su nas krasile do meča sa Cibonom. Naravno, nadam se da na kraju sezone možemo da osvojimo titulu“ – poručio je Radonjić.

Zvezda i Partizan odigrali su ove sezone dva meča u Jadranskoj ligi i oba puta bolji su bili crveno-beli (86:83, 63:57).

Utakmica 5. kola Superlige između Partizana i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati u dvorani Pionir.

hotsport.rs

pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter