0
Ostali sportovi

NHL: Anahajm ubedljiv, Čikagu produžetak u Sent Luisu (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.14 u 08:52

Jedinu ubedljivu pobedu u sinoć odigranim mečevima NHL plej-ofa ostvarili su Anahjam Daksi koji su na svom ledu do nogu potukli Dalas Starse, dok je u duelima Fialdelfije i Njujork Rendžersa odnosno Sent Luisa i Čikaga odlučivao jedan gol.

cikago-slavlje

Flajersi su pred svojim navijačima golovima Meta Rida i Jakuba Voračeka savladali Rendžerse, za koje je jedni pogodak postigao Dominik Mur još u petom minutu, sa 2:1 čime su rezultat u seriji izjednačili na 2:2 u pobedama.

U Sent Luisu je morao da bude igran produžetak kako bi bio odlučen pobednik pošto je posle 60 minutu rezultat bio 2:2. Golove za domači tim postigli su Oši i Pjetranđelo, a za goste koji su dva puta vodili Hosa i Smit. Odlučujući pogodak u osmom minutu produžetka za goste postigao je Džonatan Hous koji je tako omogućio svom timu da već u anrednoj utakmici obezbedi plasman u narednu rundu pošsto su Blekhoksi poveli sa 3:2.

Rezultat posle prve deve deonice (3:2) u duelu Anahajma i Dalas nije nagoveštavao laku pobedu domeće ekipe, ali su Daksi poslednju trećinu dobili rezultatom 3:0 pa uoči eventualno poslednja dva duela u seriji imaju prednost od jedne pobede. Golovima Bonina i Rakela Anahjam je posle prve deonice imao pogodak viška pošto je za goste bio precizan Ben. U drugoj trećini pogađali su Pero sa jedne i Horkof sa druge strane, da bi u poslednjoj mrežu tresli samo domaći hokejaši – Silfverberg, Geclaf i Peri.

Rezultati:
Filadelfija – Njujork Rendžers 2:1 (2:2 u seriji)
Sent Luis – Čikago 2:3 posle produžetka (2:3)
Anahajm – Dalas 6:2 (3:2)

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter