0
Fudbal

Holanđani tvrde da se Van Gal dogovorio sa Junajtedom, Englezi demantuju

Objavljeno: 26.04.14 u 10:11

Dileme više nema, makar ako je verovati holandskom Telegrafu, Mančester Junajted će od naredne sezone voditi aktuelni selektor reprezentacije Holandije Luj van Gal.

van-gal-klupa

Prma pisanju ovog lista iskusni stručnjak se u petak sastao sa izvršnim direktorom Mančester Junajteda Edom Vudvordom i dve strane su na tom sastanku postigle dogovor pa će Van Gal po okončanju Svetskog prvenstva u Brazilu, kada mu istekne ugovor sa Fudbalskim savezom Holandije, preuzeti „crvene đavole“.

Ukoliko ugovor zaista bude potpisan on bi bio trogodišnji, a Van Gal bi dobio veliki budžet sa sklapanje tima – pretpostavlja se čak oko 100 miliona funti. Međutim, celu priču holandskog Telegrafa brže bolje su demantovali iz engleskog kluba uz tvrdnju da nisu razgovarali ni sa kim i da još uvek nije odlučeno ko će biti novi menadžer kluba.

Nakon otkaza Dejvidu Mojesu ekipu Mančester Junajteda do kraja sezone će sa klupe voditi Rajan Gigs kojem će u tom poslu pomagati Niki Bat, Fil Nevil i Pol Skols.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter