0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Teško mi je, biće mi još teže; Pavlović: Poraz karijere (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.14 u 23:37

Neokivano će u finalu ABA lige igrati hrvatski klubovi iako su gotovo svi tu već videli Partizan i Zvezdu. Nakon poraza od Cedevite najbolji u redovima Partizana saša Pavlović rekao je da mu je poraz pao izuzetno teško.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Čestitam Cedeviti na dobroj utakmici, zaslužili su pobedu. Što se nas tiče, sporije smo počeli meč, uspeli da stignemo i povedemo sa 11 razlike, koje smo olako ispustili i na kraju izgubili. Dali smo sve od sebe, borili smo se maksimalno, ali neke stvari na tih 11 razlike smo mogli bolje da odradimo. Ovo mi je najteži poraz u karijeri. Meč sam shvatio kao najznačajniji i za mene i za Partizan ove sezone, samim tim mi je toliko teško palo“, rekao je najiskusniji igrač Partizana NIS Saša Pavlović.

Nakon poduže lekcije igračima u svlačionici, pred novinare je izašao i Duško Vujošević.

Čestitam Cedeviti na pobedi. Oni su večeras bili više tim od nas, igrali su sa više dodavanja. Mi smo uputili više šuteva za tri poena, nego za dva, a smejali smo se drugima što tako igraju, da bismo mi onda odigrali na takav način. Loše smo počeli meč, ali polako smo stigli. Umesto da to bude dovoljna opomena, imali smo tri faula od bonusa, i uopšte nismo iskoristili tu situaciju na 11 razlike. U tim minutima se utakmica lomi definitivno i važno je da se poveća kriterijum selekcije šuta i čvrstina u odbrani. Jako težak poraz za KK Partizan i videćemo koje će sve posledice da budu u budućnosti. Kako smo igrali tih pet minuta, tako i poslednji, napad nije zvan, potom i odbrana. Neko bi rekao da je Smit srećno ubacio. Mi smo i srećnije dobijali nego ovo večeras. Stvar je bila tehnike da se završi utakmica na prednosti od 11 razlike. Velika zahvalnost publici, prepoznala je važnost susreta. Veliko im hvala na prisustvu, ponašanju i bodrenju. Jeste mi teško, a biće mi još teže“, istakao je strateg Partizana NIS Duško Vujošević.

Trener Cedevite Jasmin Repeša rekao je da ne bi bilo nezasluženo ni da je Partizan slavio u utakmici polufinala ABA lige.

“Trebalo je da bude veća razlika na poluvremenu, ali su se oni vratili spuštanjem odbrane i trojkama. Ne bi bilo nezasluženo ni da je Partizan dobio, u drugom poluvremenu nije bilo objektivno da zadržimo ritam.“

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter