0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Ne pomišljamo na predaju (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.14 u 12:10

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je u petak da će predstojeći „večiti“ derbi protiv Crvene zvezde definitivno rešiti pitanje šampiona i da se njegova ekipa nije predala.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Ishod definitivno može da odluči šampiona, a prvenstvo može da uđe u veoma neizvesnu završnicu. Pobeda bi nam značila da u poslednja četiri kola zbijemo redove i nadamo se, a svaki drugi ishod bi rešio pitanje pobednika. Ništa nije gotovo, ne pomišljamo ni na kakvu vrstu predaje“ – rekao je Nikolić novinarima u Beogradu, prenosi agencija Beta.

Partizan će u subotu od 19.00 dočekati Crvenu zvezdu u 26. kolu Jelen Superlige Srbije. Crno-beli, pet kola pred kraj imaju šest bodova manje od „večitog“ rivala.

„Toliko dugo smo čekali ovu utakmicu i sada imamo priliku da do poslednjeg trenutka učinimo prvenstvo neizvesnim. Naša je da se prilagodimo i nađemo rešenje, dobro smo se spremili i pitanje je ko će svoje kvalitete ispoljiti u većoj meri“ – kazao je Nikolić.

Trener Partizana je istakao da smatra da je predstojeći susret „najvažniji u njegovoj karijeri“.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter