in , ,

Junajted bira između Van Gala i Anćelotija

S obzirom da se nije proslavio u prvom pokušaju bivši menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson neće učestvovati u izboru novog trenera, nakon što je na njegov predlog na klupu „crvenih đavola“ doveden Dejvid Mojes koji zbog očajnih rezultata nije dočekao kraj sezone na tom mestu.

Luj van Gal

Nakon jučerašnje licitacije i brojnih nagađanja ko bi mogao da bude novi menadžer Junajteda danas je knjiga spala na dva slova pošto je prema pisanju Gardijana uprava kluba odlučila da angažuje Luja van Gala koji trenutno vodi reprezentaciju Holandije ili Karla Anćelotija, trenera madridskog Reala, a konačnu odluku doneće izvršni direktor kluba Ed Vudvord.

Među kandidatima su bili još Dijego Simeone (Atletiko Madrid), Loran Blan (Pari Sen Žermen), pa čak i Žoze Murinjo od kojeg se odustalo jer je prilično neralno da bi napustio Čelsi zbog Junajteda. Na kraju na sastanku uprave je odlučeno da bude izabran iskusan stručnjak koji bi klubu mogao odmah da donese rezultate.

U svakom slučaju nećemo u skorije vreme saznati ko će naslediti Dejvida Mojesa pošto će uprava najpre voditi razgovore sa potencijalnim kandidatima nakon čega će biti doneta konačna odluka. Sezonu na izmaku će kraju privesti vršilac dužnosti menadžera Rajan Gigs sa pomoćnicima Nikijem Batom, Filom Nevilom i Polom Skolsom.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Ninković: Radujem se punim tribinama na derbiju

Stojanović: Nadamo se najboljem; Nikolić: Nije gotovo (FOTO) (VIDEO)