0
Evrokupovi

Simeone: Igramo sličan fudbal, presudiće timska igra

Objavljeno: 21.04.14 u 18:03

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone očekuje neizvestan duel protiv Čelsija u prvom polufinalnom meču Lige šampiona.

dijego-simeone-ruke

Madriđani će u utorak ugostiti Čelsi, koji je u prestonicu Španije stigao znatno oslabljen, ali to ne zavarava Simeonea.

“Mi nismo isti timovi, ali imamo slične karakteristike. I mi i oni se čvrsto branimo, volimo da napadnemo iz kontri, igramo direktan fudbal. Takav stil igre doveo je i nas i Čelsi u pozicije da se borimo za trofeje. Razmišljamo samo o ovoj utakmici, svesni smo naših vrlina i mana, ali ćemo pokušati da iskoristimo njihove. U ovom trenutku, priprema za utakmicu je najbitnija. Pričaću sa igračima i pomoći ću im da izraze svoje emocije i mentalno budu spremni. Timski rad je taj koji će odlučiti pobednika i zato moramo da budemo svi kao jedan“, rekao je Simeone.

Na Visente Kalderon vraća se Fernando Tores, koji je ponikao u Atletiku iz kojeg je prešao u Liverpul.

“To je momak kojeg svi u Atletiku obožavaju. Takođe, on voli ovaj klub i sve ljude iz Atletika i biće to emotivan susret. On će uvek biti jedan od nas i ubeđen sam da će na kraju utakmice biti pozdravljen ovacijama sa tribina“, istakao je Simeone.

Utakmica Atletiko Madrid – Čelsi na programu je u utorak u 20.45.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter