0
Evrokupovi

Čelsi znatno oslabljen u Madridu

Objavljeno: 21.04.14 u 16:28

Fudbaleri Čelsija otputovali su u Madrid gde ih u utorak očekuje prvi polufinalni duel Lige šampiona protiv Atletika, ali će na tom susretu biti bez povređenih igrača Edena Azara i Samjuela Etoa, kao i bez suspendovanog Branislava Ivanovića. 

Chelsea v Paris Saint-Germain FC - UEFA Champions League Quarter Final

Azar je zbog povrede mišića propustio prethodne dve nedelje i od tada nije odradio nijedan trening sa ostatkom ekipe, ali se ipak našao na spisku od 20 putnika za Madrid. Ipak, na njemu nema Samuela Etoa, koji je zbog lakše povrede ostao u Londonu.

Pored toga, prvi golman Petr Čeh trenirao je normalno sa ekipom pošto je propustio poslednji susret sa Sanderlendom zbog bolesti.

Podsetimo, Nemanja Matića i Mohamed Salah nemaju pravo nastupa u mečevima Lige šampiona, pa se očekuje da vezni red čine – David Luiz, Lampard, Oskar, Vilijan i Širle. Ivanovićevo mesto zauzeće Sezar Aspilikueta, a uz levu aut liniju će najverovatnije Ešli Kol.

Atletiko ove sezone nije doživeo nijedan poraz u Ligi šampiona, a na svom terenu je slavio svih pet puta, uključujući sjajne trijumfe nad Milanom i Barselonom.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter