0
Evropske lige

Remek delo Berbatova za pobedu Monaka (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.14 u 15:54

Trenutak inspiracije Dimitra Berbatova odlučio je prvi meč nedeljnog programa 34. kola šampionata Francuske koji je minimalnim rezultatom od 1:0 pripao Monaku koji je na stadionu Luj II ugostio komšije iz Nice.

dmitar-berbatov

Iskuni bugarski internacionalac je već u 5. minutu doveo u prednost „kneževe“ i to pogotkom kakav se retko viđa, lob udarcem iz kolena prilično iskosa od gola gostiju, ali je tako uhvatio na spavanju golmana Ospinu koji jednostavno nije znao šta ga je snašlo. U gostujućem timu ni danas zbog povrede nije bilo Nemanje Pejčinovića.


The Amazing of Dimităr Berbatov Goal ~ Monaco… by Fbtd

To je ujedno bio i jedini pogodak na utakmici kojim je Berbatov doneo bodove svom timu koji je tako teoretski ostao u šampionskoj trci pošto uz meč više na četiri kola pre kraja šampionata ima sedam bodova manje od vodećeg Pari Sen Žermena. Nica je ostala na 14. mestu, ali sa čak devet poena više od Sošoa koji je prvi tim ispod crte.

Liga 1, 34. kolo

Rezultati:

Monako – Nica 1:0 (1:0)
(Berbatov 5′)

17.00h Bastija – Ajačio
17.00h Bordo – Gengam
17.00h Lorijen – Monpelje
17.00h Rems – Sošo
17.00h Valensijen – Nant
21.00h Olimpik Marsej – Lil

Sreda, 23. april:
18.30h Pari Sen Žermen – Evijan
18.30h Tuluz – Olimpik Lion

Odigrano u petak:
Sent Etjen – Ren 0:0

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter