0
Evropske lige

Totenhemu pripao mali londonski derbi (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.14 u 15:37

U prvom meču 35. kola Premijer lige odigran je mali londonski derbi u kojem je pobedu od 3:1 (1:1) zabeležio Totenhem koji je na svom Vajt Hart Lejnu ugostio ekipu Fulama.

totenhem-fulam

Prvi gol viđen je tek u 35. minutu kada je Paulinjo samo sproveo loptu u gol Fulama posle perfektnog centaršuta Eriksena, ali i uz veliku pomoć odbrane gostujućeg tima koja je očajno intervenisala. Međutim, samo dva minuta kasnije uzvratio je Sidvel koji je praktično odigrao dupli pas sa jednim odbrambenim igračem Totenhema i nije mu bilo teško da savlada Lorisa kada je izašao sam ispred njega.

Novu prednost domećem timu doneo je mladi Hari Kejn koji je dobio priliku da igra u špicu napada uz Emanuela Adebajora, da bi konačnih 3:1 posle nešto više od sat vremena igre postavio defanzivac Junes Kabul koji je odlično reagovao na dodavanje Eriksena.

Mogao je Fulam odnosno Sidvel da vrati rezultatsku neizvesnost u meč da je iskoristio penal u 77. minutu, ali je njegov udarac zaustavio odlični Igo Loris.

Ovim trijumfom Totenhem je došao do 63. boda odnosno uz meč više primakao se na tri poena zaostatka za petoplasiranim Evertonom i četiri boda deficita u odnosu na Arsenal. Sa druge strane Fulam je ostao na 30 poena odnosno i posle ovog kola će ostati ispod crte.

Premijer liga, 35. kolo

Rezultati:

Totenhem – Fulam 3:1 (1:1)
(Paulinjo 35′, Kejn 48′, Kabul 62′ – Sidvel 37′)

16.00h Aston Vila – Sautempton
16.00h Kardif – Stouk
16.00h Njukasl – Svonsi
16.00h Vest Hem – Kristal Palas
18.30h Čelsi – Sanderlend

Nedelja, 20. april:
13.00h Norič – Liverpul
15.05h Hal – Arsenal
17.10h Everton – Mančester Junajted

Ponedeljak, 21. april:
21.00h Mančester Siti – Vest Bromvič Albion

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter