0
Evropske lige

Da li je Gvardiola blizu povratka u Barsu?

Objavljeno: 17.04.14 u 22:27

U Bajernu nisu više spokojni, a razlog za to su dva poraza i remi u poslednja tri meča Bundeslige. Trener Pep Gvardiola istakao je da je spreman da ode ukoliko to žele čelnici kluba.

Pep Gvardiola

Bajern je osam kola pre kraja Bundeslige obezbedio 24. titulu, najranije u istoriji Bundeslige, ali posle toga je odigrao nerešeno sa Hofenhajmom (3:3), poražen je od Augsburga (0:1) i Borusije iz Dortmunda (0:3).

Poslednja posrtanja negativno su odjeknula u javnosti pa je Gvardiola u razgovoru za španski “Mundo Deportivo“ istakao da je spreman i na radikalan potez.

“Došao sam ovde da pomognem. Ako klub smatra da treba da odem, rukovaćemo se kao ljudi i ja ću otići“,  bez ikakve tenzije je naglasio Gvardiola, koji je igru Bajerna u protekle tri utakmice okarakterisao kao igru koja nema poentu.

“Ako budemo igrali u Madridu kao protiv Borusije mislim da nemamo nikakve šanse da se plasiramo u finale. Isto tako mislim i na naše utakmice sa Augsburgom i Hofenhajmom“, dodao je Pep.

Uzimajući u obzir činjenicu da u Barseloni nisu najzadovoljniji Martinom, kao i to da je Barsa pod Gvardiolom izgledala mnogo drugačije, može se dogoditi da se popularni Pep vrati tamo gde najviše voli.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter