0
Evroliga

EL: Neverovatan brejk Makabija u Milanu

Objavljeno: 16.04.14 u 23:45

Košarkaši Makabija pobedili su Armani u Milanu sa 101:99 nakon produžetka u prvoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige. Ovo je drugi produžetak u četiri meča, a prvi je viđen danas u Moskvi.

makabi-montepaski

Sve bi bilo možda i očekivano, da Makabi nije gubio 12 razlike na dva minuta pre kraja,a onda se razgoropadio Riki hikmen i uz asistenciju Tjrisa Rajsa.

Veliku priliku za pobedu propustio je najbolji igrač aranije Kit Lengford koji je na 0.7 sekundi pri rezultatu 87:86 za makabi pogodio samo jedno slobodno bacanje.

Najefikasniji kod domaćina je bio Kit Lengford sa 18 poena. Pratili su ga Samardo Samjuels sa 17 i Kurtis Džerels sa 15. Dvocifreni su još bili Đani Laval sa 14, Danijel Heket sa 11 i b sa 10 poena.

U timu Makabija najefikasniji je bio Riki Hikman sa 26 poena. Sofoklis Skorcanitis i Tajris Rajs su ubacili po 17 poena, dok je dvocifreni još bio Džo Ingls sa 11 poena.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter