0
Evroliga

CSKA posle produžetka slomio PAO

Objavljeno: 16.04.14 u 20:16

U prvoj utakmici četvrfinala Evrolige košarkaši CSKA su u Moskvi savladali Panatinaikos nakon produžetka sa 77:74.

cska

Ako se nešto uopte može zameriti Dimitrisu Dijamantidisu, on bi mogao da bude proglašen tragičarem utakmice. Najpre je promašio dva slobodna bacanja, a potom i trojku za izjednačenje u produžetku, dok je u regularnom delu izgubio loptu u poslednjem napadu.

Najefikasniji i najzaslužniji za pobedu Moskovljana bio je Soni Vims sa 21 poenom, šes skokova i pet asistencija, pratio ga je Viktor Krijapa sa 17 poena i 1 skokova, a Kajl Hajns meč je završio sa  15 uz osam uhvaćenih lopti. Srpski reprezentativac Nenad Krstić imao je po pet poena i skokova, dok je Vladimir Micov ubacio dva, a Miloš Teodosić nije igrao zbog povrede.

U redovima grčke ekipe Mačiulis i Lazme dali su po 14 poena, Dijamantidis ubacio je deset.

U utakmicama odigranim u utorak španski klubovi su slavili – Real je bio bolji od Olimpijakosa, a Barselona je savladala Galatasaraj.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter