2
Domaći fudbal

Beograđani ne mogu u Novi Pazar, ali zato Turci mogu

Objavljeno: 16.04.14 u 12:23

Za sutrašnju utakmicu 24. kola Jelen Superlige između Novog Pazara i Crvene zvezde domaćin je poručio da ne može da garantuje bezbednost gostujućim navijačima, ali će zato vrlo rado ugostiti navijače Fenerbahčea koji su najavili da će u velikom broju stići u grad na Jošanici.

pazar-fenerbahce

Turski list Hurijet najavljuje da će iz Istanbula u Novi Pazar stići oko 700 navijača iz Istanbula koji sa sobom donose oko 200 turskih zastava. Koliko ima istine u ovoj vesti saznaćemo već u četvrtak, ali već sada je jasno da će policija imati pune ruke posla pošto nema sumnje da će se pristalice crveno-belih oglušiti o poziv da ne dolaze u individualnoj režiji u Novi Pazar iako je u prvi mah rečeno da će za njih biti obezbeđeno između 300 i 600 ulaznica.

Posle incidenata koje su izazvali navijači Novog Pazara prethodnog vikenda u Kruševcu i međunacionalnih provokacija navijača naših najvećih klubova sa Pazarcima izvesno je da će atmosfera biti užarena, a svima nama preostaje samo da se nadamo da neće doći do bilo kakvih incidenata iako sve što se dešavalo u predigri najavljuje suprotno.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

2 Komentara

  1. A kad se N.Pazar otcepio od Srbije pa da nam treba bilo cija dozvola.Za Srbe tamo nema mesta,ali su turci dobrodosli.Pa Zvezdinih navijaca ima vise nego sto ima pazaraca,o cemu vi to pricate,kome treba onda da se garantuje bezbednost,nama ili vama?

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota je za Srbiju da zvezdini navijaci ili bilo kojega drugoga Srbskoga kluba,nesmeju doci u Novi Pazar gledati fudbal.Sta traze u Pazaru Srbski trener Njegus i Srbski igraci ,ako Pazarci vredjaju Srbe i Srbiju,zasto oni nebi napustili utakmicu i jednom za svagda rekli,mi necemo ovde da igramo dok vi vredjate Srbe i Srbsku Drzavu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter