0
Košarka

Gašić: Serija teških utakmica zahteva koncentraciju celog tima (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.14 u 14:31

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić rekao je danas da crno-beli protiv Borca u Čačku nastavljaju seriju teških utakmica u Superligi i da još ne zna da li će ekipa biti kompletna na tom gostovanju.

gasic-partizan-kzs

„U seriji smo teških utakmica koje ćemo odigrati u narednih nekoliko dana što zahteva koncentraciju celog tima. Imamo izvesnih problema sa povredama, Gagić nije igrao u Istanbulu u Evroligi, ali biće u ekipi. Bogdanović nije ozbiljnije povređen, dok Bertans ima određenih problema“ – rekao je Gašić na konferenciji za novinare u hali Pionir, prenosi Tanjug.

On je naveo da veoma poštuje Borac, jer se radi o važnom klubu za srpsku košarku.

„Borac je nakon izvesnog vremena ponovo akter Superlige i drago mi je zbog toga. To je značajno za srpsku košarku, ne treba da pričam koliko je ovaj klub izbacio dobrih igrača. Dolazak Partizana digao je na noge ceo Čačak“ – dodao je Gašić.

Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić upozorio je da ne sme da bude opuštanja u ekipi.

„Očekuje nas važan meč. Idemo na pobedu, Borac ima dobar domaći teren, moramo da budemo obazrivi“ – kazao je Andrić.

Meč drugog kola Superliga Srbije između Borca i Partizana igra se sutra od 19 sati u Čačku.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter