0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Šta da mu kažem osim da mu čestitam (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.14 u 22:05

Posle pobede nad Čukaričkim u derbiju kola Jelen Superlige, trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović istakao je da njegov tim igra sve bolje i stabilnije.

Stojanović ZVE CUK

“Raduje me da napredujemo i iz utakmice u utakmicu pokazujemo stabilnost, organizovanost i disciplinu. Trudimo se da igramo što dopadljivije i rezultatski efikasnije. Utakmica je bila otvorena, u nekim trenucima agresivna, kao što treba da bude. Čukarički se nije branio, čak je i kontrolisao veći deo prvog poluvremena. Mi smo imali neke šanse gde je trebalo da damo golove. Sve u svemu, lepa utakmica“, rekao je Stojanović, a onda je prokomentarisao i partiju trostrukog strelca Darka Lazovića.

“Šta da kažem posle tri gola, osim da mu čestitam na vrhunskoj partiji. Na pravi način se vraća u formu, naveo je Stojanović.

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je njegov tim želeo da se nadmeće sa Zvezdom i da je to protivniku dalo mnogo prostora.

Crvena zvezda jeste bila favorit, a mi smo pokušali da se otvorenom igrom prikažemo u najboljem svetlu. Dosta dobrih stvari smo uradili, ali je Zvezda iskusna ekipa… Čini nas ponosnim što smo ovde sa Zvezdom igrali derbi, kazao je Milojević.

hotsport.rs/beta

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter