1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Razlika je samo tri boda, ništa nije gotovo (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.14 u 12:02

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da šampionska trka u Superligi jos nije gotova, iako njegov tim zoastaje tri boda za Crvenom zvezdom i dodao da nije dozvolio igračima da psihički padnu posle remija(1:1) sa Vojvodinom prošle nedelje.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Nisam dozvolio da se stvori neka loša atmosfera posle meča sa Vojvodinom, iako naravno nismo bili zadovoljni rezultatom. U ovom trenutku zanima nas samo meč sa Javorom. Do kraja šampionata ostalo je još osam kola, ako je razlika između dva prvoplasirana tima tri boda, a čeka nas i međusobni duel, neću da dozvolim nekome u klubu da misli da je bilo šta gotovo“, rekao je Nikolić na konferenciji za novinare na stadionu Partizana, prenosi Tanjug.

On je istakao da očekuje neizvesnu utakmicu sutra u Ivanjici.

„Svako ko je ikada igra u Ivanjici zna da je to neprijatan teren, a Javor je dobro organizovan klub sa zanimljivim igračkim kadrom. Imaju u odbrani iskusne igrače koji dugo igraju zajedno, pre svega Đorđevića i Milovića, kao i dobre veznjake Vidića, Ivelju i Docića. Takođe, novi trener Kuzeljević je promenio stvari u ekipi i mobilisao je“, rekao je trener Partizana.

U prethodnim kolima iz Partizana je stizalo dosta primedbi na račun suđenja, a Nikolić je rekao da u ovom trenutku ne razmišlja o arbitrima.

„Ne bojim ih se i ne bavim se time. U Srbiji svakako ima veoma dobrih sudija, uostalom jedan od njih će verovatno suditi završnicu Lige šampiona. Jednostavno neki arbitri umeju bolje da se nose sa pritiskom, a nekima to slabije ide od ruke“, zaključio je Nikolić.

Utakmica 23. kola Superlige Srbije između Javora i Partizana igra se sutra od 16 sati u Ivanjici.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter