in , ,

FK Sarajevo: Fotografija sa Arkanom verovatno fotomontaža

Fudbalski klub Sarajevo saopštio je danas da je fotografija trenera Ljupka Petrovića sa Željkom Ražnatovićem Arkanom najverovatnije fotomontaža i najavio da će do sledećeg utorka biti poznati rezultati detaljne analize veštaka. 

ljupko i arkan

Na pomenutoj fotografiji Petrović stoji sa Arkanom dok u rukama drži pušku, a slika je navodno nastala tokom ratova na prostoru bivše Jugoslavije.

Ranije danas, trener šampionskog tima Crvene zvezde iz Barija 1991, odustao je od angažmana u Sarajevu, uz obrazloženje da je izložen velikom pritisku.

„Poštovani navijači i simpatizeri FK Sarajevo, ovim putem želimo da vas informišemo da na osnovu preliminarnog mišljenja sudskog veštaka Edina Kundalića možemo da kažemo da je objavljena sporna fotografija gospodina Petrovića fotomontaža“, navodi se u saopštenju na zvaničnoj Fejsbuk stranici sarajevskog kluba.

Dalje se navodi da fotografija nema pozadinske podatke fajla koji govore o načinu nastanka iste. Fotografija sadrži artefakte (greške u kompjuterskoj slici) koji upućuju na verovatnoću da se radi o digitalnoj montaži.

„Konačni nalaz biće dostavljen rukovodstvu FK Sarajevo do 15.04.2014. godine“, izjavio je Kundalić.

“Fudbalski klub Sarajevo najavio je da će, ukoliko se potvrdi da se radi o digitalnoj montaži, podneti odgovarajuće prijave nadležnim organima, zahteve za nadoknadu štete, a svim medijima koji su bez provere objavili fotografiju i učestvovali u „sramnoj kampanji protiv FK Sarajevo i Sarajeva kao grada“ otkazati saradnju, zaključuje se u saopštenju.

hotsport.rs/tanjug

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

E, ovako izgleda kada dete sretne svog idola! (VIDEO)

Lepota fudbala – Eh, da su svi kao Barsini navijači (VIDEO)